Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Patric Dempsey

2009.08.12

 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ls7bldZpen1qcou3ho1_1280.jpg


  PATRICK DEMPSEY

 

Dempsey ír-amerikai származású, a Maine állambeli Lewistonban született és az ugyanazon állambeli Buckfieldben nőtt fel Amanda és William A. Dempsey harmadik és egyben legfiatalabbik gyermekeként. Apja biztosítási ügynök volt, és William A. Schlossnagle-ként született a pennsylvaniai Marcus Hook-ban. Dempsey a St. Dominic Regional High Schoolban töltötte utolsó iskolai évét, ahol az anyja titkárként dolgozott. 

http://img2.timeinc.net/people/i/2007/database/patrickdempsey/patrickdempsey4_240.jpg Patrick Dempsey

http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/patrickdempsey/patrick_dempsey3_180_135.jpgOtthagyta az iskolát, mielőtt lediplomázott volna. Ügyes zsonglőr volt, egy nemzetközi zsonglőrködő versenyen második helyezést ért el. Dempsey néhány iskolai évét is Buckfieldben töltötte, ahol a Buckfield High Schoolba járt. Dempseyt 12 évesen diszlexiával diagnosztizálták. Azt mondta Barbara Walters-nek a 2008-as Oscar-gálán: "Úgy gondolom a  diszlexia tette azzá, aki ma vagyok" "Távlatot adott nekem, hogy egyfolytában dolgoznom kell. Sohasem adom fel." - mondta Dempsey Walters-nek. Dempseyt a Kakukktojás (Torch Song Trilogy) színpadi  verziójának a meghallgatásán fedezték fel. A meghallgatása sikeres volt, és a következő négy hónapot azzal töltötte, hogy a társulattal együtt utazott San Franciscóban.

 http://img2.timeinc.net/people/i/2006/celebdatabase/patrickdempsey/patrick_dempsey5_180_240.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2007/database/patrickdempsey/patrickdempsey3_240.jpg

Dempsey szintén szerepelt az MTV-n az Overnight Success bemutatón Teri DeSario által, ahol táncolt és zsonglőrködött. Ezután ismét utazott, a Brighton Beach Memoirs-t adták elő, amit Gene Saks rendezett. Dempsey játszotta a főszerepet. Szintén nevezetes alakítást nyújtott az Aranytó (On Golden Pond) színpadi verziójában a Maine Acting Company-val, és Timmyként (Martin KépSheen szerepe) a The Subject Was Roses feldolgozásában együtt játszott John Mahoneyval és Dana Iveyvel a new yorki Roundabout Theatre-ben. Dempsey első jelentősebb filmszerepét 21 évesen Beverly D'Angelóval a Bum-bum kölyök (In the Mood) című filmben alakította, ami Ellsworth Wisecarver életéről szólt, akinek kapcsolatai voltak idősebb házas nőkkel. Ezt követte a Bérbarátnő álomáron (Can't Buy Me Love) című tinédzservígjáték 1987-ben Amanda Petersonnal és a Vannak lányok... (Some Girls) 1988-ban Jennifer Conellyvel. 1989-ben a főszerepet játszotta az Örömkölyökben (Loverboy) Kirstie Alleyvel, és a Happy Togetherben Helen Slaterrel. Bár a tinédzservígjátékok és a romantikaszerepek ahhoz vezettek, hogy Dempsey kissé azonosult a filmbeli szerepeivel, mégis el tudta kerülni azt, hogy mindig ugyanazt a szerepet játssza. Így a karrierje is előrehaladt.Dempsey számos jelentősebb alakítást nyújtott a tévében az 1990-es években; sokszor szerepelt olyan pilotokban, amiket nem vettek fel teljes évadra, köztük a The Playerben és az About A Boyban, amelyekben a főszerepet játszotta. Mindazonáltal jó elismeréseket Kép kapott, amikor Meyer Lanskyt alakította a Négykezes géppisztolyra (Mobsters) című filmben 1991-ben. A első jelentősebb televíziós szerepe tévé sorozatokban egy visszatérő szerep a Will & Grace-ben Will eltitkolt sportbemondó barátjaként. Ezután azzal folytatta, hogy Aaron Brooksnak, Lilynek és Judynak a pszichológiailag kiegyensúlyozatlan testvérének szerepét játszotta a Once & Againben. Dempseyt 2001-ben Emmy-díjra jelölték Legjobb férfi mellékszereplőként drámai kategóriában Aaron szerepéért. 1993-ban meggyőzően játszotta a fiatal John F. Kennedy szerepét a JFK. - Az ifjúság évei (JFK: Reckless Youth) című kétrészes minisorozatban. 2004-ben szerepelt az elismert Vasakaratú angyalok (Iron Jawed Angels) című filmben, amit a HBO forgalmazott. Ebben együtt játszott Hilary Swankkel és Anjelica Hustonnal. Szintén megjelent vendégszereplőként a The Practice című sorozatban, három epizódban szerepelt a befejező évadban (8x13-8x15), és egy olyan házas férfit alakított, aki megölte a szeretőjét.

 http://media.port-network.com/picture/instance_1/138281_1.jpg http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080416/Summer-Movie-Preview/made-of-honor_l.jpg

Dempsey szerepelt a Mindenütt nő (Sweet Home Alabama) című filmben is, ahol Reese Witherspoon egyik udvarlóját alakította.

Játszott a Sikoly 3-ban is, amelyben Kincaid nyomozót alakította. A Sikoly rendezői visszavárják a lehetséges Sikoly 4-be is, ahová egyébként nem tért vissza.

2007-ben szerepelt a Bűbáj (Enchanted) című Disney-filmben melyben Amy Adams-el játszottak együtt. A film kiemelkedő sikereket ért el, mind a mozi vetítések bevételei. mind a kritikusok szempontjából. Mozi bevételek szempontjából Amerika mellett kiemelkedő sikereket ért el a film az Egyesült Királyságban, de Mexikóban, Japánban, Franciaországban, Spanyolországban, Németországban és Olaszországban is magas bevételre tettek szert.

Ugyancsak 2007-ben szerepelt a Saját szavak (Freedom Writers) című Paramount-filmben is, amelyben ismét Hilary Swankkel játszott együtt. A Mackótestvér 2-ben ő szinkronizálta Kenai-t. 2007-ben ő reklámozta a Serengeti napszemüvegeket. Dempsey nemrég főszerepben játszott A boldogító talán (Made of Honor) című filmben Tomként. (A filmet túlnyomó részt negatív véleményekkel illették az amerikai újságírók.)

http://www.nypost.com/rw/nypost/2010/02/12/entertainment/photos_stories/valentines_day_garner_patrick_dempsey--300x300.jpg http://www.accidentalsexiness.com/wp-content/uploads/2010/07/FP_5472173_Transformers_FP2_072410-Large-290x400.jpg

Patrick Dempsey és Eric Dane is kaptak szerepet a Valentine's Day című romantikus komédiában. A film rendezője Garry Marshall. A film öt szorosan kapcsolódó történetet követ, melyekben a Los Angeles-i emberek alig várják a szerelem ünnepét, vagy éppen rettegnek tőle.

2011-ben pedig szerepet kapott a Transformers 3-ban. Ő a film főgonoszát játszotta. Ez a film sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

2012. áprilisában bátorságáról is tanúbizonyságot tett a színész, amikor megmentett egy fiatal fiút, aki házához közel szenvedett autóbalesetet. A későbbiekben a fiú családja köszönetet is mondott a színésznek.

2012. májusában újabb két éves szerződést írt alá az ABC-vel, így 9. és a 10. évadban is szerepelni fog. Illetve még ebben az évben elvállalt egy dokumentum-sorozatot is, melyet a Le Mans-i 24 órás autóversenyről forgat az amerikai Discovery Channel Velocity részére és 2013-ban kerül várhatóan bemutatásra.

http://www.marijuana.com/news/wp-content/uploads/2013/05/Patrick-Dempsey-Buys-Tullys-Coffee-wants-to-sell-marijuana.jpg

2013. januárjában vált hivatalossá, hogy Patrick Dempsey befektetői cégén keresztül megvásárolta a Seattle-i Tullys Coffee kávéházláncot körülbelül 9,15 millió dollár értékben. Ennek köszönhetően annak egyedüli tulajdonosa lett. A licit során többek között Amerika legnagyobb kávéházláncát (Starbucks) is legyőzte.

2014-ben szinte biztos, hogy két filmben szerepelni fog. Az egyik a Wonderful Tonight, melyben Amanda Seyfried partnereként fog feltűnni. A sorozat a megrögzött agglegény és egy fiatal nő egyéjszakás kalandját, annak gyümölcsét és a két fél közötti szerelem kialakulását fogja bemutatni. A másik pedig a Mission: S.O.P, melyben egy kislány eltűnéséte kerül középpontba. Mindkét filmben főszerepet fog alakítani. Illetve biztos, hogy el fog készülni, de pontos dátumot még nem jelentették be arról, hogy mikor kerül leforgatásra a Bűbáj (Enchanted) második része. A filmbe visszatér többek között Patrick Dempsey, Amy Adams, James Mardsen, Idina Menzel és Julie Andrews is.

 

A SOROZAT

http://images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/20090506/300.greysanatomy.pompeo.dempsey.lc.050609.jpg http://latimesblogs.latimes.com/photos/uncategorized/2008/05/09/patrick_dempsey_greys_200.jpg

Dempsey akkor lett igazán elismert, amikor elkezdett játszani a Grace klinika című drámában Dr. Derek Shepherdként. Mielőtt elvállalta ezt a szerepet, jelentkezett a Dr. House-ba is, ahol Dr. Robert Chase szerepére pályázott. A sorozat egy idő múlva igen népszerű lett. A média Derek karakterére fókuszált (akit gyakran "McCsábító"-ként emlegettek a sorozatban), és a karakter Meredith Grey-jel való románcára is (akit Ellen Pompeo formál meg). 2007-ben Dempseyt- Golden Globe-ra jelölték Legjobb férfi (drámai) alakítás kategóriában a szerepéért. 2006-ban Dempsey aláírt egy szerződést, hogy az ABC 225 000 dollárra emelte fel a fizetését epizódonként. A nyolcadik évadot illetően Dempsey ezt nyilatkozta: „Nekem ez lesz az utolsó. A többi szereplőről nem tudok. De számomra vége van." De miután ez a kijelentés felkavarta rajongókat, a színész szóvivője azt nyilatkozta, hogy Dempsey kijelentését kissé félreértelmezték. A nyilatkozatával arra utalt, hogy a szerződése le fog járni a nyolcadik évad végén, és még bizonytalan, hogy mit fog tenni. Valószínűvé vált, hogy a színész marad a 9. évadra is, de kisebb szerepet tölt majd be a sorozatban, mint ezidáig. 2012. május 9-én hivatalosan is bejelentették, hogy két évadra szóló szerződést írt alá az ABC-vel. Így a 9. és a 10. évadban biztosan láthatjuk majd Derek Shepherd karakterét.

 

DÍJAK ÉS JELÖLÉSEK:

2009 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) http://l.yimg.com/l/im_siggVPTzwxHbyWeujDKHdkW1og---y626/tv/us/img/site/68/83/0000036883_20070110182723.jpgDr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2008 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2007 - People's Choice-díj, "Kedvenc férfi szereplő" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ megnyert
2007 - MTV Movie-díj, "Legjobb csók" (megosztva Amy Adams-szel) / Enchanted (Bűbáj) ~ jelölés
2006 - Golden Globe-díj, "Legjobb férfi színész (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2005 - Golden Globe-díj, "Legjobb férfi színész (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2005 - Screen Actors Guild-díj, "Legjobb férfi szereplő (drámai tévésorozat)" kategória / Grey's Anatomy (A Grace klinika) Dr. Derek Shepherd szerepéért ~ jelölés
2001 - Emmy-díj, "Legjobb férfi vendégszereplő (drámai tévésorozat)" kategória / Once & Again (Még egyszer és újra) Aaron Brooks szerepéért ~ jelölés
1987 - Young Artist-díj, "Legjobb fiatal színész (vígjáték)" kategória / Can't Buy Me Love (Bérbarátnő álomáron) Ronald Miller szerepéért ~ megnyert

 

REKLÁMMUNKÁI:

1.  L'OREAL

http://www.lorealparis.co.nz/_en/_nz/minisites/men-expert-2011/img/common/visuals/Minisite_Men_Expert_2011_Spoke003-890x501.jpg

 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4u6wv7AU51r2c45jo1_500.jpg  http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRByZSn0WTdvXsBsDNeef-oXhjt_p26tJhrrNeqIZNB-mf3NvzDjJZe4PR-Lg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4r2lvp6gJ1r2c45jo1_500.jpg

A sorozatban való sikere ahhoz vezetett, hogy a Mazda szóvivőjévé és a Versace modelljévé vált. 2007-ben ő reklámozta a Serengeti napszemüvegeket. Szintén ő volt a szóvivője a legutóbbi State Farm hirdetéseknek is. Illetve 2008-2009 óta ő a L'Oreal egyik arca is.

 

2. AVON 

http://www.avoncompany.com/images/aboutavon/GENERAL%20BANNERS%202012/BANNER-AVON-w_on_pink.gif

 http://www.5minutesformom.com/wp-content/uploads/2008/12/patrick-dempsey-unscripted1.jpg http://i573.photobucket.com/albums/ss172/agibabygirl/Fullscreencapture83201072827PMbmp-1.jpghttp://www.blogcdn.com/main.stylelist.com/media/2009/11/patrick-dempsey-2-ad.jpg http://admonkey.files.wordpress.com/2008/12/ad_151.jpghttp://www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/images/patrick-dempsey-life-avon.jpg

Patrick Dempsey az Avonnal dolgozott, mert egy új illatot hoztak létre, ami 2008 novemberében került forgalomba. A neve Unscripted.  2010-ben pedig teljesül egyik régi álma, ugyanis megkapta a Transformers 3 egyik főgonoszának szerepét. 2011-ben jelent meg a színész harmadik illata, a Life vagy más néven Legacy.

 http://fwnet.ipower.com/images/2009/10/patrick_dempsey-300x425.jpg http://www.laineygossip.com/Content/images/articles/pat%20avon%205%20oct08.jpg

 

3. VERSACE

http://2.bp.blogspot.com/__mT_-HYMRYE/Sf6Yc9fKgTI/AAAAAAAAA9I/i6D5zIk4cg4/s400/Versace_SS_09_Patrick_Dempsey__by_Mario_Testino_05.JPG http://m.blog.hu/el/elekamanak/image/patrick-dempsey-versace-1-1.jpghttp://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-1.jpg http://1.bp.blogspot.com/_Z-DG3ouTXfY/S6-WOjsJgoI/AAAAAAAAAD4/g-35GtEVAnA/s1600/patrick-dempsey-versace-4-1.jpghttp://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-2.jpg http://www.magxone.com/uploads/2009/05/patrick-dempsey-versace-4.jpg

 

4. SERENGETI

http://25.media.tumblr.com/fbf2e86da4834033fb4e588b1c019c8b/tumblr_mhwzo0QsFi1r2292ko1_250.jpg http://www.wiseeyes.com.au/storage/logo-PatDempsy.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1300607635043

 

5. SUBARU

http://i858.photobucket.com/albums/ab145/DayDreaming89/Number%202/PD-Subaru-ad.jpg

http://www4.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Presents+First+Subaru+Turbodiesel+LbR7iNrS8K0l.jpg http://i858.photobucket.com/albums/ab145/DayDreaming89/Number%202/PD-Subaru-ad-4.jpg

 

6. MERCEDES

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4sahaItHT1r2c45jo1_500.jpg

 

7. MAZDA

http://stblogs.automotive.com/files/2009/12/27357505-623x467.jpg http://strumors.automobilemag.com/files/2011/11/2013-Mazda-CX-5-front-three-quarter-Patrick-Dempsey-623x389.jpghttp://images-2.drive.com.au/2012/01/10/2883815/patrick-dempsey-le-mans_729-420x0.jpg

 

8. A FIÚ, AKINEK MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT

  video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

http://ll-media.tmz.com/2012/04/27/0427-patrick-dempsey-car-crash-photos-hospital-1.jpgPatrick Dempsey tapasztalatot szerzett a baleseti ellátásról. Ugyanis egy baleset történt a Malibu-i háza előtt és megmentette egy tinédzser életét. Így ő lett Ryan Gosling után az újabb hős Hollywood-ban - írja a UsWeekly.  A fiatal soffőr elvesztette uralmát a gépjármű felett és többször is megpördült. Ezt követően Patrick Dempsey egy elsősegély készlettel és egy tűzoltó készülékkel segített a bajbaesett soffőrön. Kiszedte őt a kocsiból, majd hívta a 911-et. Könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

 

9. CSALÁDJA

Patrick & Children Darby Galen & Sullivan PatrickThe Whole Fam

Dempsey kétszer házasodott. 1987-ben összeházasodott Rocky Parker színésznővel, akivel a Bum-bum kölyök című film forgatásán találkoztak. Az összeházasodásuk idején Dempsey 21 éves volt, Parker pedig 48, a fia, Corey Parker pedig 1 évvel volt idősebb Dempseynél. A pár 1994-ben vált el. 1999. július 31-én Dempsey feleségül vette Jillian Fink sminkest. A párnak három gyermeke született: egy lány, Tallulah Fyfe (született 2002. február 20.) és egy fiú  ikerpár, Darby Galen és Sullivan Patrick (születtek 2007. február 1.).

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo4_250.png http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo5_250.png http://30.media.tumblr.com/tumblr_lyorqhwROr1qzohqbo6_250.png

Ki is az a Jillian Dempsey? - 5 érdekesség róla

1. Ő egy világhírű sminkes. Jillian Dempsey vagy Jillian Fink ahogy korábban hívták a 90-es években kezdte pályafutását, mint profi sminkes. Akkor vált híressé, Párizsban és Londonban is dolgozott. Több http://www.celebrific.com/wp-content/uploads/2007/02/patrick-dempsey-jillian-baby-twin-boys-2-2-07.jpgfilmben is közreműködött mint sminkes és ekkor összebarátkozott több sztárral is, mint például Drew Barrymore, akivel a Charlie angyalai forgatása alatt dolgozott együtt. Innentől már A kategóriás sztárokkal dolgozott együtt.

2. Ő egy "Avon Lady". 2006-ban ő vált a Global Creative Color első igazgatója. Ekkor már elérte a karrierje csúcsát és elkezdhetett a magánéletére koncentrálni.

3.Három közös gyermekük van. Miután 1999-ben összeházasodtak (Patrick már volt házas, amikor elvette legjobb barátja édesanyját) megszületett Tallulah Fyfe, első gyermekük aki 10 éves (február 20-án töltötte be), őt követték az ikrek (5 éves fiúk) Sullivan Patrick és Darby Galen.

4. Jillian Patrick-en teszteli a körömlakkokat és a sminkeket. Ezért már többször kellett magyarázkodnia.

5. Patrick-kel 1994-ben találkozott saját szalonjában. Emlékezetes volt amikor egy hajvágást kért és közben végig flörtölt vele Patrick.

GYERMEKEI 2012-BEN

http://img2.timeinc.net/people/i/2012/cbb/gallery/sporty-dad/patrick-dempsey-435.jpg http://www.celebritybabyscoop.com/files/2012/09/FFN_DempseyPatrick_Fair_SAM_083112_50871583-500x687.jpghttp://img2.timeinc.net/people/i/2013/cbb/gallery/feb-bday/patrick-dempsey-660.jpg

ÉDESANYJÁVAL 

http://www3.pictures.zimbio.com/bg/Patrick+Dempsey+Patrick+Dempsey+Walks+10K+RYRnKewPtuDl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/bg/Demspey+s+Challenge+iIaBKLnqs3kl.jpg?101002NR1_DEMPSEY_B-GR_15

 

10. AUTÓVERSENYZÉS  

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Races+Charity+Le+Mans+24+Hours+-MZ-X2xXupMl.jpg 

Versenyzés: Dempsey szabadidejében az autóversenyzést élvezi. Az Indianapolis http://www.wirewheel.com/gallery/118385.jpg500-on ő vezeti a Safety Car-t, és versenyzett a Rolex 24 of Daytona sportautó versenyen és a Baja 1000 országúti versenyen is. Jelenleg ő az egyik tulajdonosa az IndyCar Series versenyen a Vision Racing csapatnak. 2008-ban a 12-ből 5 versenyenhttp://29.media.tumblr.com/tumblr_lyl554vnUz1qcou3ho1_1280.jpg részt vett a Rolex Sports Car Series versenyen. 2009-ben a Team Seattle nevű csapatban a 2009-es Le Mans-i 24 órás verseny GT2 osztályán egy Ferrari F430 GT-t vezetett és a 9. helyen végzett. Dempsey versenyzett a 2011-es Daytonai 24 órás autóversenyen egy Mazda RX-8 autóval, és a harmadik helyen végzett a GT osztályon. Dempsey sportautó gyűjteményéről is híres.

http://www.mazda.hu/upload/global/hero/about_mazda/news_new/Mazda-787b-race-car-660x255.jpg http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Patrick+Dempsey+Patrick+Dempsey+Races+Charity+6j_SkAwEqFXx.jpg http://www.patrickdempsey.co/wp-content/uploads/2011/01/Dempsey_Patrick_FR5002.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/PatrickDempsey2008Rolex24OfDaytona.jpg http://firestonesisters.com/wp-content/uploads/2011/07/Screen-shot-2011-07-11-at-11.18.18-AM.png

 

AUTÓGYŰJTEMÉNY

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2007/10/patrick-dempsey-halloween-car.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/bg/Patrick+Dempsey+Celebrity+Cars+2006+6hsuY0_xChhl.jpg http://bauergriffinonline.com/bfm_gallery/2008/03/Patrick%20Dempsey%203/16/08/post_image/post_image-80316D4_DEMPSEY_P_B-GR_03_leader.jpghttp://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Joe+Foster+Rolex+24+Daytona+6oG70z4UYSIl.jpg http://images.myride.com/images/non-vehicle/People/Celebrity/December%2007/PD_7_(544x408).jpg

 

DEMPSEY CENTER  

http://www.dempseyracing.net/var/assets_content/sponsor_dempsey_center.jpg2008 március 31-én nyitotta meg kapuit a Demsey Center. Patrick Dempsey azért alapította meg mert szeretne segíteni a rákos betegeken és támogatni őket. Ez a központ nyújt támogatást a rákos betegeknek Elmondta azt is, hogy azért alapította meg a Cancer Hope & Healing központot mert édesanyja is petefészekrákban szenvedett. S orvosi segítség és a családja támogatása nélkül nem tudott volna meggyógyulni. 250 000$-t költött Dempsey a megnyitásra. Azóta pedig a centrum rengeteg más kezdeményezéssel is felhívta a figyelmet az egészségre. Ilyen volt például a jótékonysági biciklizés is.

 

 

DEMPSEY CHALLANGE

http://www.dempseychallenge.org/wp-content/uploads/2011/02/logo_ife_2000.jpg

about_dempseychallenge.jpg

2009 októberében rendezték meg az első Dempsey Challenge-et, melyen 3500 kerékpáros, futó és sétáló vett részt. Az eseményen több mint egymillió dollárt gyűjtöttek össze a Patrick Dempsey Rákközpontnak. A színész édesanyja ott volt a tömegben, amikor Dempsey befejezte az 50 mérföldes távot. A Challenge azóta egy Maine állami, évente megrendezésre kerülő októberi eseménnyé vált.

http://farm4.staticflickr.com/3176/2514125216_615cb8eee1_z.jpg http://www.cyclelicio.us/uploaded_images/patrick-dempsey-776945.jpg http://img2.timeinc.net/people/i/2012/startracks/120220/patrick-dempsey-435.jpghttp://www.bicycling.com/sites/default/files/images/dempsey-danielson-ride-on-tucson.jpg

http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-03.jpg http://www.dempseychallenge.org/wp-content/uploads/bicycling-patrick-400.jpghttp://www.bicycling.com/sites/default/files/images/patrick-dempsey-specialized-michael-darter.jpg

 

MOTOROZÁS

 http://i2.listal.com/image/596384/500full.jpg http://i2.listal.com/image/596382/500full.jpg

 

HÁZAI

http://1.bp.blogspot.com/_61djkGwfEZo/TCOYSd1GqdI/AAAAAAAAFG4/-jPpZqBSQpY/s1600/DempsyMAL_PICS.jpg

 

 [Dempsey_New_PICS.jpg]

 

EXTREM MAKEOVER HOME EDITION EXTRA - LENGYELORSZÁG

ON CALL   photo | Patrick Dempsey

 

HÍRES BARÁTAIVAL

FERGIE, DONATELLA VERSACE, PATRICK DEMPSEY ÉS FELESÉGE

http://static.tvfanatic.com/images/gallery/versace-man-and-women.jpg

LL COOL J, KEVIN MCKIDD ÉS PATRICK DEMPSEY

http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0147e337511a970b-500wi

PATRICK DEMPSEY, CHANDRA WILSON, ISAIAH WASHINGTON, ELLEN POMPEO, SARA RAMÍREZ, JAMES PICKENS JR ÉS KATE WALSH

http://images.buddytv.com/btv_2_1117412_1_434_593_0_/patrick-dempsey--cha.jpg

CHYLER LEIGH ÉS PATRICK DEMPSEY / PATRICK DEMPSEY ÉS CATERINA SCORSONE

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3tjaqcJRH1rvdftpo4_250.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3thlt6sCy1rvdftpo1_250.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS NICK JONAS / PATRICK DEMPSEY ÉS AMY ADAMS

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3z4noUcJi1qgnh3oo1_500.png ALWAYS A BRIDESMAID? photo | Amy Adams, Patrick Dempsey

PATRICK DEMPSEY ÉS CHANDRA WILSON

http://media.onsugar.com/files/ons1/192/1922283/28_2009/15dc45088551479e_Dempsey-and-Dane.jpg http://www.ecartelera.com/images/noticias/fotos/4400/4475/1.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS ERIC DANE

http://www.gossipgirlz.de/wp-content/chandra-wilson-patrick-dempsey.jpg http://static.tvgcdn.net/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/Greys_Anatomy/season5/greys-anatomy382.jpg

ASHLEY JUDD ÉS PATRICK DEMPSEY

http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2011/06/flypaper_7.jpg

DONATELLA VERSACE / KATE WALSH ÉS PATRICK DEMPSEY

MCDREAM DATE photo | Donatella Versace, Patrick Dempsey EXES MARK THE SPOT photo | Kate Walsh, Patrick Dempsey  

PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN DEGENERES / PATRICK DEMPSEY ÉS LANCE AMSTRONG

MCMINIS IN TRAINING photo | Patrick Dempsey NEW AMIGOS photo | Lance Armstrong, Patrick Dempsey

PATRICK DEMPSEY ÉS HILARY SWANK / ELLEN POMPEO ÉS PATRICK DEMPSEY

FREE TO BE  photo | Hilary Swank, Patrick Dempsey http://static.tvfanatic.com/files/tvand39s-hottest-couple.jpg

BRADLEY COOPER ÉS PATRICK DEMPSEY / OPRAH, ELLEN POMPEO ÉS PATRICK DEMPSEY

http://ll-media.tmz.com/2010/02/09/0209_dempsey_cooper_getty-1.jpg http://static.oprah.com/images/tows/200611/20061117/20061117_102_350x263.jpg 

REBECCA GAYHERAT, PATRICK DEMPSEY ÉS FELESÉGE (JILIAN) ÉS ERIC DANE

http://static.tvguide.com/MediaBin/Galleries/Celebrities/M_R/Pa_Pd/Patrick_Dempsey/1/patrick-dempsey13.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS KATHERINE HEIGL / SANDRA OH ÉS PATRICK DEMPSEY

http://www.variety.com/graphics/photos/vpage2004/vcrix_dempsey.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/sandra-oh-patrick-dempsey_652x988.jpg

GEORGE LOPEZ, PATRICK DEMPSEY, ASHTON KUTCHER, GARRY MARSHALL, BRADLEY COOPER ÉS CARTER JENKINS

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Premiere+New+Line+Cinema+Valentine+Day+Arrivals+pjR5i4TFiDul.jpg
 
MICHELLE MONAGHAN ÉS PATRICK DEMPSEY 

http://0.tqn.com/d/movies/1/0/5/O/R/madeofhonorprem4.jpg http://1-ps.googleusercontent.com/x/www.tvfanatic.com/static.tvfanatic.com/images/gallery/652x946xpatrick-dempsey-michelle-monaghan.jpg.pagespeed.ic.V8d4cz7N-t.jpg

PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN POMPEO

http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Patrick+Dempsey+Ellen+Pompeo+Leaving+Dan+Tanas+oQaPeQMChRXx.jpg http://static.wetpaint.me/network/ROOT/photos/A4YvCa6CIAAaius-1217598709717828816.jpghttp://static.wetpaint.me/greytwo/ROOT/photos/310/AzuXr8UCQAAnann--3071269102924016554.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz549oW6ry1qal4lpo1_500.png

ANNE HECHE, PATRICK DEMPSEY ÉS JAMES TUPPER

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+World+Premiere+IRIS+Journey+E3g336uaooHx.jpg

 
PATRICK DEMPSEY, SHIA LABEOUF, TYRESE GIBSON LS ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Rosie+Huntington+Whiteley+X616nJPe3rvl.jpg 

PATRICK DEMPSEY, CHELSEA HANDLER ÉS ROBERT PATTINSON

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+2011+MTV+Movie+Awards+Show+-Z6COzbDB7ax.jpg

ROSARIO DAWSON ÉS PATRICK DEMPSEY

 
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+amfAR+Gala+Show+64th+Annual+Jqsh_-oo4Q5x.jpg
  
 REESE WITHERSPOON, PATRICK DEMPSEY, MELISSA ETHERIDGE, ANDREA YUNG, JILIAN FINK ÉS CHRISTY TURLINGTON BURNS
 
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+2010+Avon+Foundation+Gala+RPiTmLUuq-fx.jpg
 
FERGIE, REESE WITHERSPOON, PATRICK DEMPSEY, COURTENEY COX, ANDREA JUNG, LAUREN CONRAD ÉS JILIAN FINK
 
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Avon+Foundation+Celebrates+tnY0jmP4T0Ex.jpg
 
JESSICA CAPSHAW ÉS PATRICK DEMPSEY / PATRICK DEMPSEY ÉS KEVIN MCKIDD
 
http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2011/11/jcappd2-450x600.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Patrick+Dempsey+Alzheimer+Association+19th+wuQiVqdlPqjl.jpg
 
PATRICK DEMPSEY, AMY ADAMS ÉS JAMES MARDSEN / CARRIE UNDERWOOD, AMY ADAMS ÉS PATRICK DEMPSEY
 
http://www.empireonline.com/images/image_index/hw800/23138.jpg
 
http://farm4.staticflickr.com/3558/3597593105_f9e26ce6c2.jpg
 
PATRICK DEMPSEY ÉS ELLEN DEGENERES
 
 http://ellen.warnerbros.com/images/blog/0511/18-patrick-dempsey-chat-video.jpg
 
PATRICK DEMPSEY ÉS JIMMY KIMMEL
 
 http://images2.fanpop.com/image/photos/10300000/Patrick-Dempsey-on-Jimmy-Kimmel-11-2-10-patrick-dempsey-10392529-1600-1066.jpg
 
SARA RAMÍREZ, PATRICK DEMPSEY ÉS JESSE WILLIAMS / A GRACE KLINIKA 100. EPIZÓDJÁNAK ALKALMÁBÓL KÉSZÜLT CSOPORTKÉP, A KÉPEN SZEREPEL: ELLEN POMPEO, SANDRA OH, CHANDRA WILSON, JAMES PICKENS JR, KATHERINE HEIGL, SHONDA RHIMES, KEVIN MCKIDD, SARA RAMÍREZ, CHYLER LEIGH, BROOE SMTH, PATRICK DEMPSEY, JUSTIN CHAMBERS ÉS JEOFRY DEEN MORGAN
 
http://static.wetpaint.me/greytwo/ROOT/photos/310/BFQ7n63CMAAqLwZ--2285519268194528317.jpg http://static.tvgcdn.net/MediaBin/Galleries/Shows/G_L/Gq_Gz/GreysAnatomy/season5/greys-anatomy381.jpg
 

MAGAZINOKBAN

 http://27.media.tumblr.com/tumblr_lsdrhu8owU1r2292ko1_500.jpg http://frozalia.freeblog.hu/files/2010/10/patrick-dempsey-ew-cover.jpghttp://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7jNo2KLDlIl9NqeSvPsLVQ3WGqz5PsdEzHK2UkfyEIbVGXGcUcA http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD5Z42ttEhGeScSLL6dq-yfEynjb4-YQYgMJFwHr6Wfk6iRx2Chttp://cdn04.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-01.jpg http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2012/12/dempsey-bicycling/patrick-dempsey-covers-bicycling-magazine-january-february-2013-03.jpghttp://ml.berkeleyblogs.com/archives/patrickdempseydetails1.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSykl1vLx_H_sgW6lZ3pWYo8wLZVpb0idbK63r-y41CPns74C4G

 http://30.media.tumblr.com/tumblr_ltzq8wPeod1qctb6go1_1280.png   http://www.mediabistro.com/fishbowlny/files/original/life_dempsey_jan_12_fbny-thumb.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/patrick-dempsey-in-bicycling.jpg http://static1.purepeople.com/articles/8/11/65/18/@/1066756-patrick-dempsey-fait-la-couverture-de-620x0-1.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSe0eBxMY1wV6kNfxuSHEjzl_Ujpw0a07vzgsoghK6GShMXgeOG http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzmeL9x_Sdai4jxjkIZ-kDU4pZT5j06KSJWZfjxxU-q10sQQJFMA

http://cdn.crushable.com/files/2008/08/patrick-dempsey-tv-guide-cover.jpg   http://static.tvfanatic.com/files/beautiful-mccover.jpghttp://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2009/10/pd2.jpg https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTBy_TDqlAJkeecp49UwvBKzX2u_fvIsvLVFyS-li20-X9A206sw

http://static.tvfanatic.com/files/patrick-dempsey-in-us-weekly.jpg http://a4.ec-images.myspacecdn.com/images01/22/bde56feb7d2a0ccbbc9f3eac57964e09/l.jpghttp://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2009/10/pd2.jpg  http://www.greysgabble.com/wp-content/uploads/2011/08/SEPT11cov-450x584.jpg  http://l.yimg.com/ea/img/-/100916/patrick_169385s-169388d.jpg?x=300&q=80&n=1&sig=Ns1JZnw84R9YFtEsyTOfag-- http://img2.timeinc.net/people/i/2007/archive/covers/07/12_31_2007_300x400.jpg

 

A mappában található képek előnézete Derek Shepherd - Patrick Dempsey

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ROXANADEL19@GMAIL.COM

(ROXANA, 2014.05.19 17:10)

HERMOSO HERMOSO HERMOSO POR DONDE LO MIRES !!!!